Isolering af hus efter de nye krav

Et hus skal ikke være særligt mange år gammelt, før det kan være en god ide at efterisolere. Alt efter hvilket materiale der er anvendt til at isolere, kan der være sket en større eller mindre sammensænkning, som har skabt huller i isoleringen og dermed kuldebroer. 

Derudover er kravene til tykkelsen på nye huse væsentligt større end tidligere. Dette fordi der reelt er mange penge at spare på varmeregningen ved at få foretaget en optimal isolering af hus.

Hos Tømrer/Snedkerfirmaet KTS​  tilbyder blandt andet hulmursisolering og andre former for isolering af hus til attraktive priser for kunder i Svinninge, Odsherred, Nykøbing Sjælland og omegn.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Etageisolering
  • Papirisolering
  • Loftisolering
  • Hulmursisolering.

Gode råd om isolering af hus

Hulmursisolering er et must. Har du et hus, der ikke er hulmursisoleret, så start her. Har du en energirapport på huset, så læs den grundigt igennem. Fra KTS Isolering tager vi gerne en snak med dig, på baggrund af rapporten, om, hvad der bedst vil kunne betale sig at isolere på nuværende tidspunkt

Moderne hulmursisolering

Isoleringsmaterialerne, der anvendes i dag, er væsentligt bedre end de var tidligere. Det betyder, at de slutter sig om spær, vinduer og lignende. Dermed bliver hulrummene helt lukket af, og kuldebroer undgås. Derfor er der en god grund til at overveje efterisolering af dit hus.


Muligheder for tilskud til efterisolering

Der kan søges om tilskud til efterisolering mm. Vi sørger for ansøgning hos vores samarbejdspartner SEAS-NVE, der giver et tilskud på 0,35 kr. pr. sparet kw excl. 25 % moms. Tilskuddet fratrækkes tilbudssummen. Desuden har du mulighed for via bolig/jobordningen at fratrække arbejdslønnen i Skat.


Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser på isolering af hus afhænger blandt andet af, hvilken type isolering der er tale om, og hvor omfattende opgaven er. 


Kunne du tænke dig en konkret pris på hulmursisolering, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 35 32 03

Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

shieldv

Garantiordning​

carpenter (1)

Erfaren & grundig tømrerm​ester

speech-bubble (1)

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af​

Firma

​Tømrer/Snedkerfirmaet KTS 

CVR: 31447399

​Ring os op

Telefon: ​59 46 32 03

Telefon: 28 35 32 03

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her