Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 59 46 32 03

Telefonnummer: 28 35 32 03

Isolering af hus – alle typer og størrelser

Hos Tømrer/Snedkerfirmaet tilbyder vi grundig isolering af alle typer huse i Svinninge, Nykøbing Sjælland, Rørvig og resten af Sjælland. Vi udfører alle former for renovering, tilbygning og ombygning af sommerhuse, boliger og fabrikshaller, hvor der er brug for ekstra isolering. Vi har mange års erfaring med isolering, og kan derfor hjælpe dig med at få efterisoleret dit hus eller sommerhus, så det holder på varmen.


Har du et ældre hus, der har svært ved at holde på varmen, kan det skyldes, at der ikke er godt nok isoleret. I dag er der langt strengere krav til isolering af hus og bygninger, hvorfor der er meget at hente i forhold til indeklima og varmeforbrug. Vi kan varetage projektet fra start til slut samt foretage en vurdering af, om det er en indvendig eller udvendig isolering af hus, der vil være mest fordelagtig for dig.

Rådgivning og vejledning om isolering af hus

​Vi gør meget ud af at levere en grundig rådgivning i øjenhøjde, inden arbejdet går i gang, således, at vi sikrer os, at der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres. ​​

Vi rådgiver dig om, hvad der vil være bedst og mest holdbart på kort og lang sigt at gøre i forhold til indvendig eller udvendig isolering af hus, særligt når det kommer til efterisolering. Er det et helt nyt hus, er det ganske ligetil. Det skal udføres efter gældende lovgivning.

​KTS Isolering tilbyder en miljøvenlig isolering af hus for private samt offentlige kunder med Climacell papirisolering af såvel bestående bygninger som nybyggeri i hulmur, tag, gulv, loft, kælder og etageadskillelse til markedets bedste priser og i bedste kvalitet.

Lad os komme med et uforpligtende tilbud

​​Sidder du nu med spørgsmål såsom: Hvad koster isolering af hus, og hvad er Climacell isolering? Så bør du ikke tøve med at kontakte os. 

Vil tilbyder professionel assistance til efterisolering, facadeisolering, eller anden isolering af hus, sommerhus eller virksomhed, og vi kommer gerne og ser nærmere på opgaven. Vi foretager en grundig vurdering og kommer dertil med vores klare anbefalinger.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris, eller hvis du ønsker at spørge om andre ting. Ring på telefon 59 46 32 03 eller 28 35 32 03 eller skriv til os på kts7@email.dk.

shieldv

Garantiordning​

carpenter (1)

Erfaren & grundig tømrermester

speech-bubble (1)

Uforpligtende tilbud

Tømrer/Snedkerfirmaet KTS
Sandby 36
4520 Svinninge

Vi er medlem af​

Firma

​Tømrer/Snedkerfirmaet KTS 

CVR: 31447399

​Ring os op

Telefon: ​59 46 32 03

Telefon: 28 35 32 03

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her