Etageisolering​ af dit hus

I mange ældre huse er etageisoleringen noget mangelfuld. Måske har tanken en gang været, at bare ydermurene var isoleret, så var alt godt. Nu ved vi godt, at der ofte er mange kuldebroer i etageadskillelserne; særligt, hvis der er større afstand mellem etagerne.

Hvilke fordele ved etageisolering er der?

Udover at spare på varmeregningen, har en etageisolering mange andre fordele. Du vil få et hus med lune gulve, så du fremover undgår fodkulde. Den nye etageisolering fungerer som lydisolering mellem etagerne; dette kan i mange situationer være en fordel; fx i et familiehus. En god isolering mellem etagerne giver dig bedre mulighed for at holde en jævn temperatur i hele boligen, der bliver mindre træk i boligen og endelig får dit hus en bedre pris, hvis det skal sættes til salg.

En etageisolering foregår således

I dag er de huller, der skal bores for at isolere, heldigvis meget små, men slippe helt for dem, kan man ikke. Oftest borer vi hul i gulvet fra den øverste etage. Herigennem blæses isoleringsmaterialet, som fordeler sig ud i hulrummene i etageadskillelsen. Når isoleringsarbejdet er færdigt, repareres hullet i gulvet. Et alternativ kan være at bore hul i ydervæggen, lige præcist der, hvor etageadskillelsen er.

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud

Hos KTS Isolering har vi stor erfaring med etageisolering, så du kan roligt kontakte os på 28 35 32 03, så vi kan drøfte isoleringen i dit hus. Vi kører i hele Vestsjælland.

shieldv

Garantiordning​

carpenter (1)

Erfaren & grundig tømrerm​ester

speech-bubble (1)

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af​

Firma

​Tømrer/Snedkerfirmaet KTS 

CVR: 31447399

​Ring os op

Telefon: ​59 46 32 03

Telefon: 28 35 32 03

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her