Kontakt os/Booking​

Telefonnummer: 59 46 32 03

Telefonnummer: 28 35 32 03

Hulmursisolering​ kan betale sig

​Der var en gang, hvor varmeregningen ikke opfattedes som noget problem. Derfor er det de færreste ældre huse; dvs. fra før 1970’erne, der har fået foretaget en hulmursisolering. I dag er vi mere opmærksomme på, hvor stor betydning en god isolering kan have for varmeregningen.

Er hulmursisolering overkommeligt?

En hulmursisolering er ikke så kostbar, blandt andet fordi det er begrænset, hvor mange arbejdstimer, der anvendes på isoleringen. Derfor vil investeringen i en hulmursisolering ofte være tjent hjem på blot få år. Endelig er der mulighed for at få tilskud til isolering fra dit energiselskab og med bolig/job-ordningen har du mulighed for at trække arbejdslønnen ved isoleringsopgaven fra i skat.

Det bedste materiale til hulmursisolering

Hos KTS Isolering anvender vi Climacell papirisolering. Materialet har vist sig at være det bedst egnede til hulmursisolering.

Dette blandt andet, fordi det slutter tæt; fx omkring vinduer. Dermed bliver hele hulrummet i muren fyldt op og kuldebroer undgås.​​

Sådan foregår isolering af en hulmur

Mange frygter store sår på huset ved en hulmursisolering. Dette er ikke tilfældet i dag, hvor der blot skal bores nogle mindre huller i fugerne for at kunne isolere hulmuren. Vi har mørtel i mange forskellige nuancer, så vi efterfølgende kan fuge hullerne, så man næsten ikke kan se indgrebet.

Kontakt os i dag​

Du kan roligt kontakte KTS Isolering og høre, hvordan vi kan hulmursisolere dit hus. Vi kan kontaktes på telefon 28 35 32 03 for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kører i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland og resten af Vestsjælland.​

shieldv

Garantiordning​

carpenter (1)

Erfaren & grundig tømrermester

speech-bubble (1)

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af​

Firma

​Tømrer/Snedkerfirmaet KTS 

CVR: 31447399

​Ring os op

Telefon: ​59 46 32 03

Telefon: 28 35 32 03

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her