Papirisolering​ er den mest effektive isoleringsform

Ved ombygning af gamle huse, finder man ofte gamle aviser, fx i etageadskillelsen. Papirmateriale har altså tidligere været anvendt som isoleringsmateriale i Danmark. Med den nye viden omkring isolering i det hele taget, er Climacell papirisolering i dag den mest effektive isoleringsform. Derfor er der en jævn stigning i anvendelsen af denne form for isolering. Hos KTS Isolering foretrækker vi også at bruge papirisolering; da vi mener, det er det bedste produkt på markedet.

De gode egenskaber, papirisolering har

Isolering skal holde på varmen, og det er papirisolering rigtig god til at gøre; særligt om vinteren. På grund af materialets sammensætning har Climacell papirisolering en høj lyddæmpende effekt. Derudover kan materialet være med til at nedsætte temperaturen inde i huset på de varme sommerdage (hvis vi har nogen af dem!) Papir er rigtig godt til at transportere fugt; derfor gør det ikke noget, om den gamle dampspærre i etageadskillelsen eller på loftet er utæt.​​

Vælg et miljøvenligt produkt når du skal isolere

Med valget af Climacell papirisolering til sit hus, vælger man et genbrugsprodukt. Det er faktisk stadig de gamle aviser, der bliver anvendt til isoleringen. Blot er de, til sammenligning med tidligere, blevet renset, findelt og behandlet. Dermed bliver de forvandlet til et isoleringsmateriale, som både har fantastiske egenskaber og er 100 % genbrug.

​Kontakt os i dag for at høre mere

Kontakt KTS Isolering på 28 35 32 03, hvis du vil vide mere om de produkter, vi anvender, eller mere specifikt om Climacell papirisolering.

Vi kører i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland og resten af Vestsjælland.

shieldv

Garantiordning​

carpenter (1)

Erfaren & grundig tømrerm​ester

speech-bubble (1)

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af​

Firma

​Tømrer/Snedkerfirmaet KTS 

CVR: 31447399

​Ring os op

Telefon: ​59 46 32 03

Telefon: 28 35 32 03

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her