Renovering af badeværelse i kvalitetsmaterialer

Hos Tømrer/Snedkerfirmaet KTS tilbyder vi renovering af badeværelse og opførelse af nyt badeværelse i alle typer boliger i Svinninge, Nykøbing Sjælland, Odsherred og resten af Sjælland. Vi har hjulpet rigtig mange boligejere gennem årene med udskiftning og renovering af badeværelse til et splinternyt i kvalitetsmaterialer, som fremstår moderne og stilet.

Vi ved, at badeværelset såvel som køkkenet har stor betydning for husets beboere. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted, mennesker mødes, er badeværelset blevet stedet, hvor der er fokus på dig og dit velvære. Et slags fristed eller lille frirum med plads til at tænke. Vi har masser af sans for stil og mode, hvad angår nyt badeværelse, hvorfor vi gerne hjælper dig med at opføre et nyt.

​​Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse?

​Ønsker du et helt nyt badeværelse i moderne stil med masser af komfort og nye elementer, der gør det lækkert og en fryd for øjet, eller ønsker du en opfriskning af dit eksisterende badeværelse? Så lad os hjælpe dig fra start til slut. 

Vi anser os selv som yderst kompetente – ikke mindst når det kommer til rådgivning. Vi lytter til dine behov. Skal du have lagt nye fliser på badeværelset, eller skal du have en total ombygning?

Vi benytter udelukkende kvalitetsleverandører, hvilket er din garanti for, at din badeværelsesrenovering vil blive foretaget med markedets bedste produkter, så du kan få et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Lad os om at bygge nyt bad til dig, så du kan bruge tiden på noget andet, der giver dig værdi.

Kontakt os og få et godt tilbud

​Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, og har du spørgsmål såsom: Hvad koster renovering af badeværelse? Så anbefaler vi, at du kontakter os, og får en uforpligtende samtale om dine ønsker, krav og ikke mindst behov. Så finder vi sammen den bedste løsning. 

Vi har yderst konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at give et uforpligtende tilbud med en billig pris på renovering af badeværelse i dit hjem.

Ring til os på telefon 59 46 32 03 eller 28 35 32 03, eller skriv til os på kts7@email.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

shieldv

Garantiordning​

carpenter (1)

Erfaren & grundig tømrerm​ester

speech-bubble (1)

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af​

Firma

​Tømrer/Snedkerfirmaet KTS 

CVR: 31447399

​Ring os op

Telefon: ​59 46 32 03

Telefon: 28 35 32 03

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her